Välkommen till min quiltsnack!

Höör, Skåne, Sweden
TygTokiga Kerstin är en bra beskrivning på mig! Enligt maken iaf... Och jag håller med. (Se ”Tröst för tygsamlare ”!) Jag har "alltid" hållit på med någon form av textilt hantverk. Det har varit trasmatteväv (köpte en loppäten vävstol mod större på auktion när jag var 16...!), virkning, stickning, frivoliteter, klädsömnad och nu lapptäcken, applikationer och quilt. Jag är med på Sysidan.se, Quilteforum.dk och Blogger och så Rikstäcket, Gåsakviltarna, Öresundsquiltarna, Lappligan och Nya Niorutorna! Jag har alltså fullt upp... Det kommer rapporter från syrummet, men kanske ett och annat tips från spisen också! Jag gillar att laga mat och det sätter sina spår minsann...

torsdag 31 mars 2011

Gardiner till husbilen

Det var så fula gardiner i husbilen som vi köpte begagnad så jag var bara tvungen att göra nya! Vid bordet Blev det en rad Sunbonnet Sue som jag applicerade för hand med fryspapper. Flickorna fick lite mille fleur-blommor runt fötterna.

 


 Fönstren längst bak vid sängen får blomsterrabatter, där jag har maskinapplicerat blommorna med raksöm. Gräset är smala remsor som jag har sytt på med raksöm.

7 kommentarer:

 1. Oj, vilka gulliga gardiner! Min mamma brukar klaga på att jag aldrig byter gardiner i syrummet, så kanske får jag sy ihop någon - antagligen bara en kappa, det är ju så fullt av pryttlar och tyger därinne ändå!

  SvaraRadera
 2. Fina gsrdiner Jas tycker Subonnet Sue är söt. Har mönstret till applikationer och även som maskinbroderi men inte blivit sytt ännu.
  Hoppas Du få en fin påskresa. Kram

  SvaraRadera
 3. Väldigt söta gardiner
  Kram Rose-Marie

  SvaraRadera
 4. Wauw hvilke skønne gardiner til husvognen,herligt.

  SvaraRadera
 5. Den blå kurv med sommerfugle,er så skøn,hvor er mønstret ra???

  SvaraRadera
 6. Tack för alla rosor!
  Quiltepigen, mönstret till blå korgen med sommerfugle är från Hanne Schröders blog, här en länk till mönstret http://www.syenlap.dk/?p=2612

  SvaraRadera