Välkommen till min quiltsnack!

Höör, Skåne, Sweden
TygTokiga Kerstin är en bra beskrivning på mig! Enligt maken iaf... Och jag håller med. (Se ”Tröst för tygsamlare ”!) Jag har "alltid" hållit på med någon form av textilt hantverk. Det har varit trasmatteväv (köpte en loppäten vävstol mod större på auktion när jag var 16...!), virkning, stickning, frivoliteter, klädsömnad och nu lapptäcken, applikationer och quilt. Jag är med på Sysidan.se, Quilteforum.dk och Blogger och så Rikstäcket, Gåsakviltarna, Öresundsquiltarna, Lappligan och Nya Niorutorna! Jag har alltså fullt upp... Det kommer rapporter från syrummet, men kanske ett och annat tips från spisen också! Jag gillar att laga mat och det sätter sina spår minsann...

lördag 16 april 2011

Cordi Atelier i Groningen

Det här var en STOR quiltaffär! Om man bara hade haft en rejäl börs...
 Det här blev shoppingen idag, 3 st FQ för 6 euro

3 kommentarer:

 1. Kommer man in i sådana godisbutiker, får man hålla i börsen annars blir det inget mat på bordet. Du fick i allafall med Dig lite fina tyger.
  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 2. Men ååh!! Och jag som var där i somras...!
  :((
  Och utan att veta att den fanns! Darn!!

  // Linnea

  SvaraRadera
 3. Vad härligt du har det Kerstin! Inte alls avundsjuk ;-) hoppas din resa är massa inspirerande och att du får med dig några tygbitar hem trots avsaknaden av guldbyxor (sådana skullle man inte ha nåt emot att äga)!
  Fisket gick inte alls här, inte dags än antar jag men vi hade riktigt mysigt och det är ju huvudsaken.
  Kramar Päivi

  SvaraRadera