Välkommen till min quiltsnack!

Höör, Skåne, Sweden
TygTokiga Kerstin är en bra beskrivning på mig! Enligt maken iaf... Och jag håller med. (Se ”Tröst för tygsamlare ”!) Jag har "alltid" hållit på med någon form av textilt hantverk. Det har varit trasmatteväv (köpte en loppäten vävstol mod större på auktion när jag var 16...!), virkning, stickning, frivoliteter, klädsömnad och nu lapptäcken, applikationer och quilt. Jag är med på Sysidan.se, Quilteforum.dk och Blogger och så Rikstäcket, Gåsakviltarna, Öresundsquiltarna, Lappligan och Nya Niorutorna! Jag har alltså fullt upp... Det kommer rapporter från syrummet, men kanske ett och annat tips från spisen också! Jag gillar att laga mat och det sätter sina spår minsann...

måndag 23 maj 2011

Väska

Vi är ju inbitna husbilsåkare, min man o jag så när jag hittade ett tyg med husvagnar stod det "Måste ha!" på biten... Jag hade ingen aning om vad det skulle bli av den, men som en sann tygsamlare är det vackert att titta på och det isolerar mot drag.


När jag hade tittat och klämt ett tag så visste jag: Den ska bli en väska!! Och eftersom vi ska på träff i Caravan Club till Kristi Himmelsfärds dag måste jag göra den klar! Mönstret är från Quiltemagasinet nr 1/2011.

3 kommentarer:

  1. Helt klart att det tyget var som gjort för Dig. Väskan är jättefin. Ha en fin husbilresa.

    SvaraRadera
  2. Den blev ju perfekt din härliga väska!!Du kommer att trivas med den!!

    SvaraRadera
  3. Vad roligt, jag själv hade nog aldrig kommit på att göra en väska av den biten tyg. Men den blev ju hur bra och snygg som helst! =)

    SvaraRadera