Välkommen till min quiltsnack!

Höör, Skåne, Sweden
TygTokiga Kerstin är en bra beskrivning på mig! Enligt maken iaf... Och jag håller med. (Se ”Tröst för tygsamlare ”!) Jag har "alltid" hållit på med någon form av textilt hantverk. Det har varit trasmatteväv (köpte en loppäten vävstol mod större på auktion när jag var 16...!), virkning, stickning, frivoliteter, klädsömnad och nu lapptäcken, applikationer och quilt. Jag är med på Sysidan.se, Quilteforum.dk och Blogger och så Rikstäcket, Gåsakviltarna, Öresundsquiltarna, Lappligan och Nya Niorutorna! Jag har alltså fullt upp... Det kommer rapporter från syrummet, men kanske ett och annat tips från spisen också! Jag gillar att laga mat och det sätter sina spår minsann...

torsdag 16 februari 2012

Mera Thailand

Jag måste ju bara lägga in bilden där jag ger en flaska mjölk till en tigerunge! Det var så in i vassen mysigt! OK, turistfälla - jag vet men... Pappa Tiger hade vi redan hälsat på.
Ser det inte mysigt ut??

2 kommentarer:

  1. Så modig du är, förstår att ville bli fotograferad tillsammans med dessa! Ha en fortsatt skön semester! Kram

    SvaraRadera
  2. Oj... så modig är nog inte jag... fast jag höll i ett sånt där litet "turistlejon" en gång på Cypern för många år sen. Nu hoppas jag att de är borta från gatorna där!
    Det ser ut att vara en skön semester ni fått... det unnar jag er verkligen!!
    Kram

    SvaraRadera