Välkommen till min quiltsnack!

Höör, Skåne, Sweden
TygTokiga Kerstin är en bra beskrivning på mig! Enligt maken iaf... Och jag håller med. (Se ”Tröst för tygsamlare ”!) Jag har "alltid" hållit på med någon form av textilt hantverk. Det har varit trasmatteväv (köpte en loppäten vävstol mod större på auktion när jag var 16...!), virkning, stickning, frivoliteter, klädsömnad och nu lapptäcken, applikationer och quilt. Jag är med på Sysidan.se, Quilteforum.dk och Blogger och så Rikstäcket, Gåsakviltarna, Öresundsquiltarna, Lappligan och Nya Niorutorna! Jag har alltså fullt upp... Det kommer rapporter från syrummet, men kanske ett och annat tips från spisen också! Jag gillar att laga mat och det sätter sina spår minsann...

lördag 24 mars 2012

Quyiltträff i Förslöv

Jag har slutat åka på Symässan i Malmö! Jag tycker inte att inträde på 120 kr är OK så jag beslutade mig att åka till quiltträffen / utställningen / loppisen / m m i Förslöv i stället. Där kostade det 40 kr att komma in och det tycker jag är helt OK.
Sagt och gjort, väninnan och jag trotsade dimman körde till Förslöv. Vi hade en trevlig dag bland quiltutställning, workshops, tygrullaroch fika i långa banor. Och lotter. Jag som aldrig brukar köpa lotter tänkte att "OK då, får väl visa att jag aldrig vinner nåt..." Men tji den! JAG VANN!!!
En jättesöt duk! Den är ca 100 x 100 cm. Men tyvärr utan uppgift och sömmerskan... Är det nån här på Blogger som vet?? Hade varit kul att veta.
Kram på er!

1 kommentar:

  1. Hej Kerstin! Jag var ju också (mellan 12-14) där men vi måste missat varandra totalt. Grattis till vinsten, vilken tur du hade idag! Kram

    SvaraRadera