Välkommen till min quiltsnack!

Höör, Skåne, Sweden
TygTokiga Kerstin är en bra beskrivning på mig! Enligt maken iaf... Och jag håller med. (Se ”Tröst för tygsamlare ”!) Jag har "alltid" hållit på med någon form av textilt hantverk. Det har varit trasmatteväv (köpte en loppäten vävstol mod större på auktion när jag var 16...!), virkning, stickning, frivoliteter, klädsömnad och nu lapptäcken, applikationer och quilt. Jag är med på Sysidan.se, Quilteforum.dk och Blogger och så Rikstäcket, Gåsakviltarna, Öresundsquiltarna, Lappligan och Nya Niorutorna! Jag har alltså fullt upp... Det kommer rapporter från syrummet, men kanske ett och annat tips från spisen också! Jag gillar att laga mat och det sätter sina spår minsann...

lördag 16 juni 2012

Quip-day i Landskrona

Jag var på Quilt In Public-day i Landskrona idag. Vädergudarna var nådiga så regnet hamnade nån annan stans! Här var det bara fint väder! Ganska många Gåsakviltare närvarade och ställde ut sina alster. Det var mycket folk i Slottsparken där vi höll till och som var intresserade av vad våra saker och av vad vi gjorde (vi satt ju och sydde!). Här lite bilder:
Är dom inte underbara dom små "gubbarna"?
En härlig quilt-dag!

3 kommentarer:

 1. Vad det ser trevligt ut och många fina saker har ni sytt! Tänk att regnet tagit sig ända hit till oss!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det ser jättetrevlig ut. Jag var i Malmö i slottsparken och tittade. Där satt folk i en stor ring och quiltade. Där fanns inga tält, så det var ingen plats till att hänga upp quiltar, mer än någon enstaka.

  SvaraRadera
 3. Tack för att du fotograferade, kul att se och ni hade väl skaplig tur med vädret! Kram

  SvaraRadera