Välkommen till min quiltsnack!

Höör, Skåne, Sweden
TygTokiga Kerstin är en bra beskrivning på mig! Enligt maken iaf... Och jag håller med. (Se ”Tröst för tygsamlare ”!) Jag har "alltid" hållit på med någon form av textilt hantverk. Det har varit trasmatteväv (köpte en loppäten vävstol mod större på auktion när jag var 16...!), virkning, stickning, frivoliteter, klädsömnad och nu lapptäcken, applikationer och quilt. Jag är med på Sysidan.se, Quilteforum.dk och Blogger och så Rikstäcket, Gåsakviltarna, Öresundsquiltarna, Lappligan och Nya Niorutorna! Jag har alltså fullt upp... Det kommer rapporter från syrummet, men kanske ett och annat tips från spisen också! Jag gillar att laga mat och det sätter sina spår minsann...

fredag 9 november 2012

Julen närmar sig...

Jag saknar tiden när barnen var små och deras ögon lyste av förväntan. Eller är det bara i min fantasi som det var så? Ja, ska jag vara ärlig så var det lite av båda delarna! Nu för tiden är barnbarnen också för stora för denna förväntan som hör små barn till. Vad gör man då? Jo, syr till bekantas barnbarn!


6 kommentarer:

 1. Det var en jättefin julkalender som Du har sytt, tycker jag. Den varianten har jag inte sett tidigare men den ser så fin ut.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. Mycket trevlig julkalender! Kram

  SvaraRadera
 3. Barn finns det överallt!! Så sy på du. Jättefint blev det ju! Bra jobbat.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så mysig kalender du sytt!!!Kram

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Den blev jättefin. Den blev han väl jätteglad för.
  Kram

  SvaraRadera