Välkommen till min quiltsnack!

Höör, Skåne, Sweden
TygTokiga Kerstin är en bra beskrivning på mig! Enligt maken iaf... Och jag håller med. (Se ”Tröst för tygsamlare ”!) Jag har "alltid" hållit på med någon form av textilt hantverk. Det har varit trasmatteväv (köpte en loppäten vävstol mod större på auktion när jag var 16...!), virkning, stickning, frivoliteter, klädsömnad och nu lapptäcken, applikationer och quilt. Jag är med på Sysidan.se, Quilteforum.dk och Blogger och så Rikstäcket, Gåsakviltarna, Öresundsquiltarna, Lappligan och Nya Niorutorna! Jag har alltså fullt upp... Det kommer rapporter från syrummet, men kanske ett och annat tips från spisen också! Jag gillar att laga mat och det sätter sina spår minsann...

måndag 19 augusti 2013

Kurshelg på Löftadalens fhsk

Rikstäcket har haft kurshelg på Löftadalens folkhägskola i Åsa. Detta är en mycket trevlig tillställning som jag har varit på inte varje år men många gånger.
I år var det en kurs som hette "New York Beauty" för Berit Hokansson. Så här långt kom jag under kursdagarna. Sen får man försöka på egen hand... Det är ju det där med färgerna...


Men det är kanske inte så farligt?? Vi hade Visa och Berätta på lördagskvällen, och Berit hade monterat upp alla kursdeltagarnas block på på en designvägg och så här blev det! Riktigt fint tycker jag!

Så don´t worry, be happy eller hur?


7 kommentarer:

 1. Detta block går att vända alla vägar, det kan bli en jättefin quilt. Jag har själv sytt fyra rutor och ska fortsätta med några till.
  Gunilla i Luleå

  SvaraRadera
 2. Ingen rast och ingen ro förstår jag men ROLIGT!!Bambikram

  SvaraRadera
 3. Hei!
  Det såg ut som et spennende og lærerikt kurs,gladkurs:-)Og eg syns du har fått laget mye,kjempeflott blir det,fortsett.Sluttresultatet til alle deltakerne var teppe bare det,som kursholderen laget til!
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvaraRadera
 4. Tror nog att din blivande NYB kommer att bli jättefin när den blir färdig! Kram

  SvaraRadera
 5. Det ser både svårt och spännande ut! det blir roligt att se din färdiga kvilt... om ett tag då! Snyggt blir det alldeles säkert!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jättefina, det skall bli spännande att se när den blir färdig

  SvaraRadera
 7. Håller med det blev vackert.
  Kram från en som ligger på latsidan nu.

  SvaraRadera