Välkommen till min quiltsnack!

Höör, Skåne, Sweden
TygTokiga Kerstin är en bra beskrivning på mig! Enligt maken iaf... Och jag håller med. (Se ”Tröst för tygsamlare ”!) Jag har "alltid" hållit på med någon form av textilt hantverk. Det har varit trasmatteväv (köpte en loppäten vävstol mod större på auktion när jag var 16...!), virkning, stickning, frivoliteter, klädsömnad och nu lapptäcken, applikationer och quilt. Jag är med på Sysidan.se, Quilteforum.dk och Blogger och så Rikstäcket, Gåsakviltarna, Öresundsquiltarna, Lappligan och Nya Niorutorna! Jag har alltså fullt upp... Det kommer rapporter från syrummet, men kanske ett och annat tips från spisen också! Jag gillar att laga mat och det sätter sina spår minsann...

tisdag 10 september 2013

Gör en designvägg!

Jag har länge behövt en designvägg men nu var behovet STORT!!
Jag hade ett gammalt papprör liggande ca 3 cm i diameter. Mitt på röret gjorde jag ett litet hål lagom att hänga på en liten spik. En dylik hade jag redan på väggen, en rest efter något annat som hängt där.


Sen tog jag en vit fleecefilt, inköpt på JYSK för 10 kr, och fäste den på röret. Och sen var det bara att fästa upp röret på min lilla spik!


Så här ser det ut i färdigt skick!
Och när jag inte behöver den tar jag ner skapelsen och rullar ihop den...
2 kommentarer:

  1. Äsch... det här hade jag missat!! Jag ingen dito vägg så jag ska prova med ditt tips!!
    Kram

    SvaraRadera