Välkommen till min quiltsnack!

Höör, Skåne, Sweden
TygTokiga Kerstin är en bra beskrivning på mig! Enligt maken iaf... Och jag håller med. (Se ”Tröst för tygsamlare ”!) Jag har "alltid" hållit på med någon form av textilt hantverk. Det har varit trasmatteväv (köpte en loppäten vävstol mod större på auktion när jag var 16...!), virkning, stickning, frivoliteter, klädsömnad och nu lapptäcken, applikationer och quilt. Jag är med på Sysidan.se, Quilteforum.dk och Blogger och så Rikstäcket, Gåsakviltarna, Öresundsquiltarna, Lappligan och Nya Niorutorna! Jag har alltså fullt upp... Det kommer rapporter från syrummet, men kanske ett och annat tips från spisen också! Jag gillar att laga mat och det sätter sina spår minsann...

torsdag 12 juni 2014

Mugmattor

Har sytt några muggmattor till våra kortspelskvällar av tyger som jag köpte hos Patchworkbutikken i Köge.


Jag var nämligen på en utflykt med Lappligan till några quiltaffärer på Själland. Första anhalten blev Sy & Rens i Sorö där jag köpte dessa tyger som var på Rea. En jättetrevlig butik med massor av inspiration!


Vi åkte vidare till Korsör och Bali Quilt, väl värt ett besök. Jag köpte två nummer av Quilt.dk. Vi åt lunch innan vi snodde oss på för att hinna till Köge och Patchworkbutikken. Där köpte jag dom här tygerna som återfinns i muggmattorna.


Det var en jättetrevlig dag, vädret var helt fantastiskt! Nu får vi börja spara till nästa tripp!

2 kommentarer:

  1. Trevlig resa Du gjort. Passande tyg på Dina mugmattor-
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Otroligt tufft tyg, med spelkort på, tycker jag!

    Dollandesign

    SvaraRadera